Home arrow Marca E-AST Line
Invertoare profesionale
Info: Comenzi / Distributie
Info Line

Marca E-AST Line invertoare auto profesionale

Compania E-ast Line din Germania este unul dintre cei mai importanti furnizori de invertoare. De peste 40 de ani, compania ofera produse care sunt remarcabile în ceea ce priveste geometria produsului, proprietatile materialului si puritatea curentului generat. Specializarea si cunostintele astfel dobandite sunt decisive pentru succesul de piata al companiei E-AST Line.

 

               

Calitatea incepe cu detaliile

"Noi vindem produsele care sunt considerate de multi ca un produs simplu. Dar, prin urmare, aceste produse trebuie sa reziste la cerintele specifice de calitate. Noi si clientii nostri ne bazam  pe calitate ! ".

Acest lucru poate fi vazut  în mod special pentru industria productiei de invertoare cat si prin certificarea ISO 9001:2008. Cunostintele noastre obisnute în acest fel curge în mod constant în dezvoltarea si productia de invertoare. Succesul ne dovedeste ca aceasta filosofie este cea corecta.  Datorita prezentei noastre pe pietele internationale, în care ne adapam la cerintele specifice ale clientilor nostri, ne vom extinde continuu expertiza noastra la noi solutii.