Cum cumpăr

1. Folosind magazinul efectuați o comanda on-line
a) selectați produsele dorite apăsând butonul "Adauga in cos";
b) vizualizați coșul pentru verificare apăsând butonul "Cos";
d) trimiteți comanda apăsând butonul "Trimite comanda" și completați datele de livrare

2. Direct
a) prin e-mail la info@invertoare12-24.ro
b) prin telefon la numărul 0746 025 994

În cel mai scurt timp de la primirea comenzii dumneavoastră veți fi contactat pentru stabilirea detaliilor referitoare la modul plată și livrarea produselor.

 

CUM PLĂTESC ?


1. Ramburs prin curier rapid (pentru comenzi sub 5000 Lei)

Plata se va efectua în numerar la livrare către curier. Pentru comenzi peste suma de 5000 Lei vă rugăm să optați pentru plata cu card sau virament bancar.


2. Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opțiunii de plată "Online prin card bancar" veți fi redirecționat către pagina securizata a procesatorului de plăti unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.


 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.


Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!


Posibilitate de plată online în rate egale fără dobânda prin card de cumpărături. Vezi detalii despre plata în rate.3. Virament bancar

Efectuați viramentul bancar pe baza comenzii primite prin email, către FEROTECH DISTRIBUTION SRL în contul RO83BTRL06601202S81128XX, Banca Transilvania Cluj, specificați numărul comenzii primite pe email în câmpul detalii plata.

 

LIVRARE
Livrarea produselor comandate de pe BLU SHOP este GRATUITĂ la orice comandă peste 500 RON si se efectuează prin curier. Costul de transport este 25 RON la comenzile sub 500 RON.

Transportul este gratuit în locațiile în care serviciul FAN Courier nu percepe taxă pentru kilometri suplimentari.