Marci invertoare

E-AST Line invertoare auto profesionale Germania

Invertoare E-ASTCompania E-AST Line din Germania este unul dintre cei mai importanti furnizori de invertoare. De peste 40 de ani, compania ofera produse care sunt remarcabile în ceea ce priveste geometria produsului, proprietatile materialului si puritatea curentului generat. Specializarea si cunostintele astfel dobandite sunt decisive pentru succesul de piata al companiei E-AST Line.

 

VOLT POLSKA invertoare auto profesionale Polonia

Invertoare VOLT PolskaVolt Polska este un bine-cunoscut si de încredere furnizor de produse electronice privind alimentarea cu energie neintreruptibila in Polonia si Europa. Compania distribuie si produce: invertoare de putere, UPS - surse de curent electric, redresoare auto, incarcatoare si adaptoare pentru baterii. Gama noastra de produse, printre altele, include dispozitive de backup si alimentare cu fiabilitate remarcabila - seria sinusPRO , invertoare auto pentru a beneficia de curent 220V in automobilul dumneavoastra. Compania Volt Polska a devenit in cativa ani lider de piata in Polonia. Cu un serviciu tehnic profesionist asigurat in Romania de Ferotech Distribution produsele noastre devin alegerea optima pentru nevoile dumneavoastra.

Calitatea incepe cu detaliile 

"Noi vindem produsele care sunt considerate de multi ca un produs simplu. Dar, prin urmare, aceste produse trebuie sa reziste la cerintele specifice de calitate. Noi si clientii nostri ne bazam pe calitate ! ". 

Acest lucru poate fi vazut  în mod special pentru industria productiei de invertoare cat si prin certificarea ISO 9001:2008. Cunostintele noastre obisnute în acest fel curge în mod constant în dezvoltarea si productia de invertoare. Succesul ne dovedeste ca aceasta filosofie este cea corecta.  Datorita prezentei noastre pe pietele internationale, în care ne adapam la cerintele specifice ale clientilor nostri, ne vom extinde continuu expertiza noastra la noi solutii.