KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah


KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER CU ACUMULATOR AGM 14Ah
Model: KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W / 12V VOLT BLU POWER
Disponibilitate: În Stoc
Exclusiv la BLU POWER: Transport gratuit, Garanţie 2 Ani
Plată cu card în 3 rate fără dobândă
Promoția expiră pe 31-Oct-2021
Preţ:
-21%
736,24 Lei 584,32 Lei Fără TVA: 491,03 Lei
Buc:

KIT ILUMINAT STAND PESCUIT 40W 12V BLU POWER

Acest kit  este conceput pentru un stand de pescuit  unde puteti sa folositi pe langa acel bec si ca si incarcator de telefoane sau acumulatori..

SETUL CONTINE:

1. PANOU FOTOVOLTAIC 40W

2. REGULATOR PWM 10A

3. ACUMULATOR 14Ah

4. COFRET METALIC : 300X250X150

5. BEC LED 12V

6. CABLU SOLAR

Panou solar modern de la VOLT Polska.
Sticla antireflexie neagră ajută la creșterea absorbției energiei solare, deoarece piesele de conectare superioare și inferioare au fost înlocuite cu contacte negre.
Pentru a minimiza pierderea eficienței modululuipartea din spate a panoului a fost întărită cu un strat suplimentar de folie neagră , care, în comparație cu partea din spate albă a panoului fotovoltaic, reduce riscul microfisurării celulelor fotovoltaice.
Al doilea aspect care distinge panourile negre este aspectul lor - o suprafață întunecată, aproape neagră, de multe ori arată mult mai bine decât panourile tradiționale, separate printr-o plasă transparentă, acestea ies în evidență pe fundalul de pe acoperiș. Pe de altă parte, panourile negre de pe faianța întunecată sunt practic imperceptibile.
Cele mai recente modele disponibile pe piață permit, printre altele, cooperarea panourilor cu toate tipurile de invertoare și controlereAcest lucru este extrem de important în contextul eventualei extinderi a instalației fotovoltaice sau a înlocuirii panourilor vechi cu altele mai noi.

 

CONȚINUT SET:

1. PANOU FOTOVOLTAIC 40W 12V  VOLT POLONIA

 • Panou solar modern de la VOLT Polska.
  Sticla antireflexie neagră ajută la creșterea absorbției energiei solare, deoarece piesele de conectare superioare și inferioare au fost înlocuite cu contacte negre.
  Pentru a reduce la minimum pierderea de eficiență a modulului, partea din spate a panoului a fost consolidată cu un strat suplimentar de folie neagră , care, în comparație cu partea din spate albă a panoului fotovoltaic, reduce riscul microfisurării celulelor fotovoltaice.
  Al doilea aspect care distinge panourile negre este aspectul lor - o suprafață întunecată, aproape neagră, arată adesea mult mai bine decât panourile tradiționale, separate printr-o plasă transparentă, acestea ies în evidență pe fundalul de pe acoperiș. Pe de altă parte, panourile negre pe o țiglă întunecată sunt practic imperceptibile.
  Cele mai recente modele disponibile pe piață permit, printre altele, cooperarea panourilor cu toate tipurile de invertoare și controlere. Acest lucru este extrem de important în contextul eventualei extinderi a instalației fotovoltaice sau a înlocuirii panourilor vechi cu altele mai noi.

40W PANOU FOTOVOLTAIC POLIMORF VOLT POLONIA

 • Dimensiuni: 545 x 515 x 25  mm
 • Putere: 40W
 • Vmp: 18,72V
 • Imp: 2.144A
 • Voc: 22.46V
 • ISC: 2.31A
 • Tensiunea maximă a sistemului: 1000V

2. REGULATOR DE TENSIUNE 10A 12 / 24V CU FUNCȚIE TWILIGHT ȘI 2x USB VOLT POLSKA

 • Controlerul are o funcție de senzor amurg programabil
 • Este posibil să porniți receptorul conectat după apus pentru un anumit număr de ore
 • În plus, regulatorul poate fi extins cu panouri suplimentare în viitor, datorită cărora putem obține mai multă energie electrică
 • Controlerul încarcă bateriile cu metoda  PWM . Modulează intervalul de tensiune de la 0 la 100%, ceea ce permite încărcarea rapidă și stabilă a bateriei, indiferent de vreme și de starea sistemului solar
 • USB DUBLU

Setări controler:

 • Activarea / dezactivarea receptorilor
 • Comutator crepuscul (pornirea receptorilor pentru o anumită perioadă de timp după apus)
 • Programabil până la 15h

Protecții ale regulatorului:

 • Scurtcircuit al bateriei solare
 • Încărcați supraîncărcarea laterală
 • Inversați polaritatea bateriei
 • Protecție împotriva supraîncălzirii

DATE TEHNICE ALE REGULATORULUI:

 • Protecție la descărcare:  11,1V / 22,2V
 • Punct de restaurare a sarcinii:  12,5V / 25V
 • Tensiunea maximă de intrare (de la panouri):  48V
 • Clasa impermeabilă:  IP30
 • Max. curent de incarcare (curent panou):  10A
 • Max. curent de încărcare:  10A
 • Tensiune de lucru:  12V 24V DC
 • Consum propriu:  <6mA
 • Temperatura de lucru:  -20 la +60
 • Dimensiuni:  97 x 66 x 25mm  (L / W / H)
 • 2x USB
 • Compensare de încărcare datorită temperaturii:  -30,0mV / 1 deg C / 2V

 3. Acumulator AGM 14Ah

Acumulatorii stationari  din seria  VPRO 14Ah  sunt făcuti cu  tehnologia  AGM (Absorbent Glass Mat) VRLA  și sunt destinati în principal utilizării în sistemele de alimentare cu energie electrică (UPS, sisteme de automatizare), instalații solare și invertoare cu tensiune. Cea mai buna utilizare a acumulatorilor este in sistemele electrice mixte pentru a asigura necesarul de enegie in cazul intreruperii energiei de la retea  , dar pot fi , de asemenea , utilizati si în aplicații în cazul în care bateriile lucrează în mod regulat. Pentru adâncimea de descărcare de 50% sunt garantate  aproximativ 650 de cicluri de incarcare-descarcare. Durata de  viața  este de 8-10 ani pentru o functionare  la aproximativ 20-25 grade Celsius.

Bateriile AGM VRLA sunt caracterizate de o structură internă pe bază de separatoare  din fibră de sticlă în care se concentrează electrolitul. Separatoarele sunt plasate între plăcile de plumb din interiorul cartușului de energie din baterie. O caracteristică suplimentară a acestui tip de baterie este un sistem de etanșare automată  (Valve Regulated). Supapele se deschid când presiunea este prea ridicată în interiorul bateriei, determinând scoaterea sigură a gazului rezultat din carcasă pentru a preveni deteriorarea. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea atunci când bateria este reîncărcată. Carcasa bateriei este fabricată din material ABS și celulele de cupru.

Cea mai frecventă utilizare a bateriilor AGM VRLA este:

- surse de alimentare de urgență (UPS-uri, convertoare); - sisteme de alarmă; - instalații fotovoltaice; - sisteme de control al accesului; - furnizarea de case de marcat; - sisteme CCTV; - jucării electrice; - sisteme de telecomunicații; - sistem de iluminare de rezervă; - furnizarea de echipamente medicale; - scutere cu motor, motorete;- ideale pentru ups-uri de centrale.

Cele mai importante avantaje ale bateriilor VPRO AGM VRLA includ:

- nu este nevoie să umpleți sau să înlocuiți electrolitul; 

- pot lucra în orice poziție; 

- se caracterizează prin durabilitate și eficiență ridicată;

- durată lungă de viață de 8-10 ani; 

- rezistență ridicată la deteriorări mecanice și temperaturi ridicate; 

- siguranta de utilizare (fără scurgeri, supape de presiune);

----------------------------------------

Speranța de viață a:  8 - 10 ani 
Capacitate (25 ° C):  14 Ah 
Voltaj:  12V 
încărcare maximă de curent: 3,6 A 
Inaltime totala:  101 mm 
Înălțime:  95 mm 
Lățime:  98 mm 
Lungime:  151 mm 
Greutate:  12.5 kg + - 4% 
rezistență internă (25 ° C):  19 mOhm încărcare completă 
descărcare proprie a acumulatorului:  2-3% pe lună la 25 ° C 
capacitate (40 ° C):  102% 
capacitate (25 ° C):  100% 
capacitate (0 ° C)  85% 
capacitate (-15 ° C):  65% 
tampon de încărcare:  13.5-13.8 V (-18 mV / C)
Încărcarea ciclică:  14,5 - 15,0 V (-30 mV / C)

4. COFRET METALIC

Tabloul metalic 32-400/40 protejeaza dispozitivele electrice de factorii externi (factori mecanici sau factori atmosferici) datorita materialelor din care este realizat si al gradului de protectie ridicat (IP56).

Acesta este vopsit in camp electrostatic pentru rezistenta mare la coroziune,are contrapanou (permite fixarea usoara a componentelor electrice) si balamale detasabile ce permit montarea usii cu deschidere spre dreapta sau spre stanga.

5. BEC LED 

BEC LED 10W (85W) -12V 

Clasa A+

Tip Dulie: E27

Inaltime: 108 mm

Diametru: 80 mm