Garanție

Toate produsele comercializate de BLU SHOP au garanţie 24 de luni (2 ani)

Pentru fiecare produs veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Pentru o parte dintre produsele comercializate de noi garantia este asigurata direct de catre centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz. 

 

Returul produselor si alte servicii

Consumatorul (exclusiv client persoana fizica) are dreptul legal de a returna produsul achizitionat in urma unei comenzi online, livrat prin firma de curierat rapid, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati sau invocarea vreunui motiv. 

Conform O.G. 34/2014, condiţiile de retur sunt valabile numai vanzarilor facute catre clienti persoane fizice, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile calendaristice de la: ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului.

Daca produsul comandat de pe acest site nu satisface cerintele sau aplicatia pe care o aveti, il puteti returna in ambalaj original, fara sa prezinte zgarieturi sau deteriorari, in maxim 14 zile calendaristice de la livrare, daca a fost livrat prin curier.

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

  • de la data livrarii produsului;
  • in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda;

Înainte de expediția returului produselor în termenul de 14 zile de la data achizitiei, vă rugăm să ne informați prin email la adresa: info@blupower.ro