Incalzitor 15000w DIESEL


Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL Incalzitor 15000w DIESEL
Model: Incalzitor 15000w Diesel
Disponibilitate: În Stoc
Transport gratuit peste 250 Lei Garanţie 2 Ani
Plată cu card în 3 rate fără dobândă
Preţ: 1.395,87 Lei Fără TVA: 1.173,00 Lei
Buc:

 

INTRODUCERE Vă mulțumim că ați ales un încălzitor de ulei VOLTPOLSKA. Înainte de prima utilizare, citiți manualul cu atenție și păstrați-l pentru referințe viitoare. Amintiți-vă că încălzitorul nu poate fi utilizat ca sursă primară de căldură. INFORMAȚII DE SIGURANȚĂ Încălzitorul poate fi utilizat numai de persoane care au citit întregul conținut al manualului. Nerespectarea conținutului său poate duce la deteriorarea echipamentelor sau a sănătății persoanei care operează încălzitorul.Încălzitorul folosește aer (oxigen) acumulat în cameră în timpul funcționării sale. Procesul de ardere produce dioxid de carbon. Asigurați o ventilație adecvată și o circulație a aerului în zona de lucru a încălzitorului Nu depozitează elemente inflamabile, combustibili, ulei, țiței, vopsele, solvenți etc. aproape de încălzitor. Verificați cablul de alimentare și starea acestuia înainte de a porni încălzitorul. Înainte de a verifica starea tehnică a încălzitorului, deconectați cablul de alimentare de la sursa de alimentare . Componentele externe ale încălzitorului devin foarte fierbinți în timpul funcționării.


Model COMFORT DIESEL 15000 Putere de încălzire15 [kW]

Debit de aer 450 [m3 / h]

Combustibil Motorină,

Consum de combustibil 0,8 [kg / h]

Dimensiune umplere combustibil 0,30 [gph]

Tensiune ~ 230VAC

Presiune aer 0,28 [bar]

Putere electrică 0,9 [A ], 230 [W]

Siguranță T3.15 [A]

Greutate 10 [kg]

Dimensiuni 660 x 260 x 380 [mm]

Capacitate rezervor combustibil 12 [l]

Timp de lucru ~ 12 h

Manometru combustibil da Mâner de transport ,

1 termostat încorporat PORNIREA ÎNCĂLZITORULUI Amintiți-vă că părțile laterale ale încălzitorului trebuie să fie la cel puțin 1 metru de obiecte, orificiul de încălzire de cel puțin 3 metri și partea superioară la cel puțin 1,5 metri. asigurați-vă că este suficient - conectați cablul de alimentare la o priză (este necesară împământarea) - rotiți butonul ON / OFF în poziția I și așteptați să se aprindă indicatorul luminos - țineți butonul de resetare câteva secunde - setați temperatura corectă cu termostatul, asigurându-vă că dacă este mai mare decât temperatura ambiantă - când resetați termostatul, apăsați butonul de resetare pentru câteva secunde 5. OPRIREA ÎNCĂLZITORULUI Rotiți butonul PORNIRE / OPRIRE în poziția O. Nu blocați orificiile de evacuare și nu ascundeți încălzitorul până când nu s-a răcit. Asigurați-vă că cablul de alimentare este deconectat înainte de a muta încălzitorul. CURĂȚAREA ÎNCĂLZITORULUI Puteți începe curățarea încălzitorului cel puțin 15 minute după ce a fost oprit corect. Ștergeți regulat interiorul corpului cu o cârpă umedă, astfel încât

Colectați murdăria acumulată Utilizați un burete înmuiat în detergent pentru a curăța părțile interne Utilizați aer comprimat pentru a curăța murdăria grea. După curățare, acoperiți încălzitoarele cu un capac de plastic, puneți-le în ambalajul original și păstrați-le într-o cameră uscată, bine aerisită. 


 DEPANARE 8.1 Motorul nu pornește - cauza poate fi o pană de curent, cablul de alimentare deteriorat, motorul deteriorat sau încălzitorul s-a supraîncălzit. Verificați starea cablului și a motorului, așteptați aproximativ 3-5 minute și reporniți încălzitorul.8.2 Motorul pornește, dar flacăra nu se aprinde - cauza poate fi un rezervor de combustibil gol, un filtru sau un umplutură înfundat, scurgeri de ulei sau un amestec rău de combustibil. Completați cu ulei, verificați starea filtrului și a instalării, apoi reporniți încălzitorul 8.3 Încălzitorul se oprește în timpul funcționării - motivul este că temperatura setată în cameră este atinsă. Schimbați setarea termostatului și reporniți încălzitorul. MANUAL DETALIAT Un manual complet, actualizat și detaliat este disponibil pe site-ul web al producătorului la www.voltpolska.pl. Dacă aveți îndoieli cu privire la funcționarea sau punerea în funcțiune a încălzitorului, contactați serviciul producătorului. Orice nereguli în timpul funcționării dispozitivului cauzate de necitirea citirii manualului nu sunt supuse reclamației.

Accesorii sau produse recomandate: