KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI


KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI KIT APA CALDA (6 PANOURI + BLU POWER ECO Solar Boost MPPT) de 1120W GARANTIE 5 ANI
Model: KIT APA CALDA 1120W
Disponibilitate: În Stoc
Transport gratuit peste 250 Lei Garanţie 2 Ani
Plată cu card în 3 rate fără dobândă
Preţ: 4.974,00 Lei Fără TVA: 4.179,83 Lei
Buc:

GARANTIE 5 ANI

PANOURI FOTOVOLTAICE (6 bucati) 280W + INVERTOR ECO SOLAR BOOST BLU POWER

Setul contine:

- 6 panouri poli 280w

- invertor eco boost blu power

- 5 mufa Y pentru cablu solar

- 5 set mufa MC4

- cablu solar 4x20m 

Convertorul ECO Solar Boost MPPT-3000 permite utilizarea directă a sistemelor de panouri fotovoltaice pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire, cum ar fi cazanele electrice, încălzitoarele, incalzirre pardoseala etc.

Sistemul este simplu , necesită doar conectarea unui număr adecvat (de la 4 la 11 bucăți) de panouri fotovoltaice tipice cu o tensiune de funcționare de aproximativ 32V sau un număr adecvat de altele și un receptor de energie, de exemplu un cazan electric, încălzire prin pardoseală .

Curentul continu generat în panouri, care nu poate fi furnizat direct dispozitivelor de încălzire, este convertit în convertor în curent alternativ , care poate fi utilizat pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire.
Maximal puterea sistemului este de 3kW , convertorul are o ieșire prioritară "1" , care are întotdeauna tensiune, și o ieșire dependentă "2" , care este pornită când nu se consumă energie la ieșirea "1" și oprită când energia este din nou preluată din ieșirea "1".


Schema de instalare

Acest lucru vă permite să conectați două dispozitive de încălzire, de exemplu două cazane, dintre care unul va fi încălzit mai întâi, iar celălalt atunci când termostatul primului nu mai primește energie de la convertor. Datorită funcției MPPT implementate , convertorul se va adapta automat la puterea încălzitorului și își va seta punctul de funcționare astfel încât energia primită de la sistemul de panouri fotovoltaice să fie maximă .

Tabelul de mai jos arată cum să selectați încălzitorul optim în funcție de puterea și tensiunea sistemului PV. Selectarea încălzitorului optim garantează cea mai mare eficiență a sistemului PV pentru încălzirea apei.

După cum puteți vedea, puterea reală a încălzitoarelor de 230V depinde puternic de tensiunea sistemului PV, încălzitoarele optime sunt marcate în verde , încălzitoarele portocalii sunt prea slabe, iar cele roșii sunt prea puternice.

Parametri / Nume produs:    CONVERTOR SOLAR DE TENSIUNE ECO Solar Boost MPPT-3000
Tensiunea de intrare [VDC]:    120 - 350 (VDC)
Tensiunea de ieșire [VAC]:    120 la 350 (VAC)
Putere maxima:    3 kW
Funcția MPPT:    DA
Conexiunea panourilor fotovoltaice:    serial sau paralel serial
Forma de undă de tensiune la ieșire:    sinus modificat
Ieșire VAC nr. 1:    prioritate
Ieșire VAC nr. 2:    Dependent *
Protecție sub / supratensiune:    DA
Protectie termala:    DA
Protecție la suprasarcină:    DA
Temperatura de lucru:    -25 ° C ~ + 55 ° C
Eficienţă:    > 94%
Răcire:    Activ
Stecher:    MC4
Priză de ieșire 230V:    2 x E (cu pin)
Carcasa:    Aluminiu
Grad de protecție (IP):    IP21
Dimensiuni LxLxH [mm]:    290x190x80
Greutate [kg]:    2,4 kg
* Puterea maximă a sistemului este de 3kW, invertorul are o ieșire prioritară "1", care are întotdeauna tensiune și ieșire dependentă "2", care este pornită când nu este consumată energie la ieșirea "1" și oprită când energia este preluată din nou de ieșire "1".

PANOU SOLAR 280W POLI

nourile solare, de auto - curatare policristalin Kingdom Solar KD-P280-60 280W . Acoperirea este realizată într-o tehnologie specială pentru a preveni depunerea murdăriei, 5  bare , eficiență energetică ridicată.
Panourile solare sunt extrem de eficiente și eficiente. Modulele fotovoltaice utilizate permit funcționarea în condiții de iluminare mai slabe, de exemplu dimineața, seara sau în lumină difuză.
Marele avantaj al acestei tehnologii este faptul că sursa de energie este Soarele - cea mai accesibilă și cea mai ușor de utilizat sursă de energie regenerabilă, cu potențial încă neexploatat.

Panoul este echipat cu prize MC4 care vă permit să combinați mai multe module într-o singură matrice. Acest lucru face ca panoul să fie potrivit atât pentru aplicații interne, cât și pentru aplicații comerciale. Panourile solare pe care le oferim au o perioadă lungă de garanție. Durata de viata pana la 25 de ani.
 

 • Cerere
 • Module destinate utilizării în clădiri rezidențiale, comerciale și utilitare, pentru montare pe acoperiș sau la sol
 • Încărcarea bateriilor în timpul zilei și utilizarea energiei pe timp de noapte pe iahturi, campinguri, case unifamiliale, precum și alimentarea punctelor de iluminare cu LED (case de repartizare)
 • Alimentare electrică pentru automatizare industrială și de măsurare sau dispozitive electronice precum radio, TV, cameră, pompe de grădină, precum și hale de producție și depozitare, terenuri neamenajate și facilități municipale

 

 • Caracteristici de bază
 • Eficiență energetică ridicată
 • Proiectat pentru aplicații IEC la 1000V DC
 • Acoperire cu autocurățare . Razele UV descompun poluanții de pe sticlă (fotocataliză) și ploaia îi spală. Datorită proprietăților hidrofile ale stratului de acoperire, apa se răspândește peste sticlă și curge rapid, fără a lăsa urme sub formă de pete.
 • Performanță remarcabilă în medii cu intensitate redusă a luminii
 • Rezistență excelentă la solicitări mecanice: Rezistență certificată la sarcini puternice de vânt (3800 Pa) și zăpadă (5400 Pa)
 • Rezistență ridicată la sare și amoniac certificată de TÜV
 • Toleranță de putere pozitivă: 0 / + 10W
 • Testele EL duble asigură faptul că panourile nu prezintă defecte
 • Module sortate curent pentru a îmbunătăți performanța sistemului
 • Rezistent la degradarea potențială indusă (PID)
Parametrii / numele produsului Panou fotovoltaic KD-P280-60 280W
Puterea nominală Pmax (W): 280
Toleranță de putere Pmax maximă: 0 ~ +10
Tensiunea maximă Vmp [V]: 31.6
Curent în putere nominală lmp [A]: 8.86
Tensiune în circuit deschis VOC [V]: 38.7
Protecție la scurtcircuit [A]: 16
Curent de scurtcircuit [A]: 9.46
Eficiența modulului [%]: 17.21
NOTC: 43 ° C - 47 ° C
Coeficientul de temperatură Pmax: -0,408% / C
Coeficientul de temperatură al vocii: -0,27% / C
Coeficientul de temperatură al ISC: + 0,049% / C
Tensiunea maximă de lucru: 1000VDC
Temperatura de lucru: -40 ° C + 85 ° C
Curent invers maxim [A]: 15
Sarcină (zăpadă / vânt): 5400 Pa / 3800 Pa
Link-uri: Poli 156 × 156 mm
Numărul de celule: 60 (6 × 10)
Dimensiuni modul [mm]: 1640x992x35
Greutate [kg]: 18.0
Sticlă: Sticlă de 3,2 mm, sticlă călită
Cutie de distribuție: IP68 cu 3 diode bypass
Fire: 4mm2, 900mm
Conectori: Compatibil cu MC4

 

Schema de instalare