Invertor solar BLU POWER ECO Solar Boost MPPT -3000 PRO de 3,5kW GARANTIE 5 ANI

 • Cod produs: ABOOST3500
 • Disponibilitate: Indisponibil momentan
 • Garanție: 2 Ani
 • Transport: 25 Lei, gratuit peste 500 Lei
 • 1.798,99 Lei
 • Fără TVA: 1.511,76 Lei

Descriere

Convertorul ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO permite utilizarea directă a sistemelor de panouri fotovoltaice pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire, cum ar fi cazanele electrice, încălzitoarele, covorașele etc.

Sistemul este simplu , necesită doar conectarea unui număr adecvat (de la 4 până la 9 bucăți) de panouri fotovoltaice tipice cu o tensiune de funcționare de aproximativ 35V sau cantități adecvate de celălalt și un receptor de energie, de exemplu, încălzirea electrică prin pardoseală a cazanului și altele asemenea .

Convertorul ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO este echipat cu un afișaj LCD , permite utilizarea directă a sistemelor de panouri fotovoltaice pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire, cum ar fi cazanele electrice, încălzitoarele, incalzire pardoseala etc.:

 • tensiunea sistemului PV
 • electricitate generată de panourile fotovoltaice
 • putere de iesire
 • energia totală produsă în ziua curentă
 • energia totală produsă în ziua precedentă
 • energia totală produsă (măsurată de la prima pornire)

În plus, afișajul arată evenimentele curente și neregulile detectate sub formă de mesaje text .

Curentul continu generat în panouri, care nu poate fi furnizat direct dispozitivelor de încălzire, este convertit în convertor în curent alternativ , care poate fi utilizat pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire.
Puterea maximă a sistemului este de 3,5kW , invertorul are o ieșire prioritară "1" , care are întotdeauna tensiune, și o ieșire dependentă "2" , care este pornită când ieșirea "1" este încărcată cu o putere mai mică decât puterea furnizată de panourile fotovoltaice conectate și oprită atunci când toată energia produsă este consumată prin ieșirea „1”.

Schema de instalare

Acest lucru vă permite să conectați două dispozitive de încălzire, de exemplu două cazane, dintre care unul va fi încălzit mai întâi, iar celălalt atunci când termostatul primului nu mai primește energie de la convertor. Datorită funcției MPPT implementate , convertorul se va adapta automat la puterea încălzitorului și își va seta punctul de funcționare astfel încât energia primită de la sistemul de panouri fotovoltaice să fie maximă .

Tabelul de mai jos arată cum să selectați încălzitorul optim în funcție de puterea și tensiunea sistemului PV. Selectarea încălzitorului optim garantează cea mai mare eficiență a sistemului PV pentru încălzirea apei.

După cum puteți vedea, puterea reală a încălzitoarelor de 230V depinde puternic de tensiunea sistemului PV, cele verzi sunt încălzitoare optime , portocaliu prea slab, roșu prea puternic.

Parametri / Nume produs: CONVERTITOR SOLAR ECO Solar Boost MPPT-3000 3,5 kW PRO
Tensiunea de intrare [VDC]: 120 la 350 (VDC)
Tensiunea de ieșire [VAC]: 120 la 350 (VDC)
Putere maxima: 3,5 kW
Funcția MPPT: DA
Conexiunea panourilor fotovoltaice: Serial sau serie paralelă
Forma de undă de tensiune la ieșire: Sinus modificat
Ieșire VAC nr. 1: Prioritate
Ieșire VAC nr. 2: Dependent *
Protecție sub / supratensiune: DA
Protectie termala: DA
Protecție la suprasarcină: DA
Temperatura de lucru: -25 ° C ~ + 55 ° C
Eficienţă: > 96%
Răcire: Activ
Stecher: Conector MC4
Priză de ieșire 230V: 2 x E (cu pin)
Caz: Aluminiu
Gradul de protecție (IP): IP21
Dimensiuni LxLxH [mm]: 320x272x96
Greutate [kg]: 4,1 kg

Îti mai recomandăm