Invertor solar / sursa neintreruptibila VOLT PRO UNDA PURA serie S 5000W / 7000W 48V / 230V

  • Producător:VOLT Polska
Caracteristici tehnice invertoare solare
Model Invertor SINUS PRO 7000 S 48
Tip Invertor OFF-GRID
Eficiență 92%
Putere Nominala Maxima (Pmax) 7000VA
Putere Nomimală Continuă 5000W
Tensiune de intrare de la panourilor Fotovoltaice 60VDC-150VDC
Tensiune ieșire 230 VAC
Controler de încarcare 80A MPPT
Funcție UPS DA
Curent de încărcare de la rețea 20A
Tip rețea Mono Fazată
Protecții Suprasarcina
Temperatura de funcționare 0-40 ° C
Tensiune funcționare Acumulatori 48 VDC
Dimensiuni L x l x î 470x392x211mm
Greutate (kg) 32,1 kg
  • Cod produs: VUPS700048
  • Disponibilitate: Indisponibil momentan
  • Garanție: 2 Ani
  • Transport: 25 Lei, gratuit peste 500 Lei
  • 6.787,17 Lei
  • Fără TVA: 5.703,51 Lei

Descriere

INVERTOR - SURSA NEINTRERUPTIBILA DE CURENT SOLAR PROSINUS 7000S 48V CU MPPT INCORPORAT

Sursa de alimentare de urgență sinusPRO 7000 S 48V este utilizată pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230V de la baterii cu tensiune directă de 24 V. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de energie de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, cum ar neîntreruptibilă la instalații de încălzire centrală (Centrala cu lemn, centrala cu peleti, centrala cu gaz, pompe, controlere, alimentatoare etc.), calculatoare, servere, seturi de calculatoare, porți automate, dispozitive de automatizare, scule electrice , sisteme de supraveghere video, etc.

O carcasă cu un afișaj color case:

- stabilizator automat de tensiune de rețea AVR
- redresor de rețea 10 A pentru încărcarea bateriilor
- controler solar 80 A MPPT pentru încărcarea bateriilor dintr-un set de panouri solare
- invertor SINUS pur bazat pe un transformator toroidal

Transformatorul toroidal utilizat în construcția sursei de alimentare compensează pentru diferite puteri reactive ale receptoarelor (sarcinile pot fi combinate) capacitive, inductive și rezistive ) și reacționează foarte flexibil la supraîncărcări ( pompe de pornire, compresoare, motoare ). Convertorul poate funcționa în modul UPS, care asigură funcționarea continuă și fără probleme a suflantelor, alimentatoarelor, pompelor etc.

Seria S are o carcasă solidă și elegantă și, în plus, o intrare directă la panourile solare și un comutator de prioritate al modului de funcționare solar / rețea.

Informații de bază:
- semnal de ieșire sinusoidal pur, datorită căruia sursa de alimentare este compatibilă, printre altele: frigidere, congelatoare,pompe, televizoare, lămpi fluorescente, lămpi LED etc.
- construcție bazată pe un transformator toroidal eficient
- control dublu al funcționării procesorului principal
- încărcător solar MPPT (regulator) cu eficiență foarte mare
- gamă largă de frecvență de intrare , detectare automată de 50/60 Hz
- comutare inteligentă între prioritățile puterii aprovizionare pentru o eficiență mai bună și pierderi mai mici de energie
- o gamă completă de securitate și alarme: suprasarcină, scurtcircuit, protecție la supratensiune și sub tensiune, temperatură
- afișaj ușor de utilizat care oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai importante funcții

Caracteristica care distinge convertoarele sinusoidale de convertizoarele simple AC / DC clasice este producerea unei tensiuni alternative cu o formă de undă sinusoidală la ieșire, identică cu cea din rețeaua electrică. Acest lucru face posibilă alimentarea dispozitivelor echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi scule electrice, pompe și aparate de uz casnic de mică putere. Convertoarele simple și ieftine produc de fapt o tensiune de undă pătrată, uneori numită în mod eronat „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este adecvată pentru alimentarea dispozitivelor inductive sau capacitive și le poate deteriora.Sursele de alimentare din această serie sunt „liniare-interactive” și pot inversa polaritatea tensiunii de ieșire atunci când sunt trecute la baterie.

Îti mai recomandăm