Livrare

Cum se face livrarea

In conditii normale, termenul de livrare este de 24-72  ore lucrătoare de la confirmarea comenzii (telefonic, e-mail sau SMS). In anumite cazuri, durata de expediere a produselor care nu se afla pe stoc poate varia, in acest caz, un consultant va va comunica telefonic sau via  e-mail termenul estimativ de expediere a produselor comandate.
 

Livrarea comenzilor

Livarea produselor comandate de pe BLU SHOP este GRATUITĂ la orice comandă peste 500 RON si se efectuează prin FAN COURIER. Costul de transport este 25 RON la comenzile sub 500 RON.

Transportul este gratuit în locațiile în care serviciul FAN Courier nu percepe taxă pentru kilometri suplimentari.
Livrarea produselor achiziționate se face in general prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastră in momentul confirmării comenzii. Documentele aferente produselor achiziționate (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de împreună cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.
In cazul in care comandați simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.


Termene de livrare si stocuri
In general, produsele vandute de site-ul nostru au afișate informații de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinație pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii.


Garantie si service
Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Pentru o parte dintre produsele comercializate de noi garantia este asigurata direct de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.


Returul produselor si alte servicii
Magazinul nostru are obligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare dar poate oferi si alte facilitati cum ar fi transportul si/sau preluarea acestora de la dumneavoastra.

Înainte de expediția returului produselor în termenul de 14 zile de la data achizitiei, vă rugăm să ne informați prin email la adresa: info@blupower.ro
ExtraRetur (pina la 45 de zile), Service Pick-Up & Return sau Livrarea gratuita sunt servicii specifice doar anumitor produse marcate special in acest sens ori produse pentru care dumneavoastra ati achizitionat in mod expres aceste servicii.