Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah


Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah Sursa (UPS) VOLT pentru centrala termica BLU BASIC 500 w+ 65 Ah
Model: VOLT blu 500/65
Disponibilitate: În Stoc
Exclusiv la BLU POWER: Transport gratuit, Garanţie 2 Ani
Plată cu card în 3 rate fără dobândă
Promoția expiră pe 31-Oct-2021
Preţ:
-25%
1.342,77 Lei 1.010,80 Lei Fără TVA: 849,41 Lei
Buc:

Sursa pentru centralele termice  BLU CONFORT 500W+65 ah

Aceste surse sunt proiectate special pentru posesorii de centrale termice care functioneaza pe combustibil solid: centralele pe lemne, centralelele pe peleti, centralele pe pacura sau ulei. Cu ajutorul acestui pachet nu mai trebuie sa aveti grija daca aveti sau nu energie electrica de la retea. Acest pachet este format dintr-o sursa neintreruptibila de curent si un acumultor stationar profesional. Acumulatorii stationari sunt special proiectati pentru a rezista la multiple operatiuni de incarcare-descarcare.

In momentul in care este conectata la reteaua de energie sursa incarca acumulatorul, iar in momentul in care se intrerupe furnizarea cu energie de la retea sursa are nevoie de mai putin de 0.5s pentru a alimenta pompele de la circulare a agentului termic de la centrala dumneavoastra astfel evitandu-se supraincalzirea acesteia.

Autonomia acestui sistem este de aproximativ 4-5 ore in cazul folosirii unei singure pompe

Mai jos veti gasi descrierile detaliate ale acumulatorului si a sursei,

 

 

Acumulatorii stationari  din seria  VPRO 65 Ah  sunt făcuti cu  tehnologia  AGM (Absorbent Glass Mat) VRLA  și sunt destinati în principal utilizării în sistemele de alimentare cu energie electrică (UPS, sisteme de automatizare), instalații solare și invertoare cu tensiune. Cea mai buna utilizare a acumulatorilor este in sistemele electrice mixte pentru a asigura necesarul de enegie in cazul intreruperii energiei de la retea  , dar pot fi , de asemenea , utilizati si în aplicații în cazul în care bateriile lucrează în mod regulat. Pentru adâncimea de descărcare de 50% sunt garantate  aproximativ 650 de cicluri de incarcare-descarcare. Durata de  viața  este de 8-10 ani pentru o functionare  la aproximativ 20-25 grade Celsius.

Bateriile AGM VRLA sunt caracterizate de o structură internă pe bază de separatoare  din fibră de sticlă în care se concentrează electrolitul. Separatoarele sunt plasate între plăcile de plumb din interiorul cartușului de energie din baterie. O caracteristică suplimentară a acestui tip de baterie este un sistem de etanșare automată  (Valve Regulated). Supapele se deschid când presiunea este prea ridicată în interiorul bateriei, determinând scoaterea sigură a gazului rezultat din carcasă pentru a preveni deteriorarea. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea atunci când bateria este reîncărcată. Carcasa bateriei este fabricată din material ABS și celulele de cupru.

Cea mai frecventă utilizare a bateriilor AGM VRLA este:

- surse de alimentare de urgență (UPS-uri, convertoare); - sisteme de alarmă; - instalații fotovoltaice; - sisteme de control al accesului; - furnizarea de case de marcat; - sisteme CCTV; - jucării electrice; - sisteme de telecomunicații; - sistem de iluminare de rezervă; - furnizarea de echipamente medicale; - scutere cu motor, motorete;

Cele mai importante avantaje ale bateriilor VPRO AGM VRLA includ:

- nu este nevoie să umpleți sau să înlocuiți electrolitul; 

- pot lucra în orice poziție; 

- se caracterizează prin durabiliate și eficiență ridicată;

- durată lungă de viață de 8-10 ani; 

- rezistență ridicată la deteriorări mecanice și temperaturi ridicate; 

- siguranta de utilizare (fără scurgeri, supape de presiune);

----------------------------------------

Speranța de viață a:  8 - 10 ani 
Capacitate (25 ° C):  65 Ah 
Voltaj:  12V 
încărcare maximă de curent: 19.5 A 
Inaltime totala:  179 mm 
Înălțime:  179 mm 
Lățime:  166 mm 
Lungime:  350 mm 
Greutate:  20.4 kg + - 4% 
rezistență internă (25 ° C):  9 mOhm încărcare completă 
descărcare proprie a acumulatorului:  2-3% pe lună la 25 ° C 
capacitate (40 ° C):  102% 
capacitate (25 ° C):  100% 
capacitate (0 ° C)  85% 
capacitate (-15 ° C):  65% 
tampon de încărcare:  13.5-13.8 V (-18 mV / C)
Încărcarea ciclică:  14,5 - 15,0 V (-30 mV / C)

 

Caracteristici tehnice
Tensiune de intrare (V) 12 V
Tensiune iesire (V) 230 V ± 5%
Tip unda iesire Unda sinusoidala pura, 50 Hz
Putere de iesire (W) 500 W
Putere de varf (W) 800 W
Intrari (V) cablu conectare baterie
Conectori iesire 2 prize, cablu conectare retea
Randament nominal 98 %
Domenii recomandate de utilizare Televizoare standard, LCD, Plasma, Servere, sisteme audio-video , centrale termice, aparatura medicala , orice aparat electric cu consumul maxim de 500w
Consum in stand By 0,2-0,3 A
Acumulator necesar 60 A
Racire cu ventilator
Conectare la borne acumulator da
Caracteristici
Dimensiuni Lxlxh (cm) 52 x 24 x 21 cm, Greutate 6.0 kg
Functii Protectie impotriva descarcarii totale a acumulatorului. Protectie la supratensiune 18v si subtensiune 11v. Protectie la suprasarcina si repornire automata. Protectie la conexiune defectuoasa.
Garantie 2 ani persoane fizice, 1 an persoane juridice
Continut pachet Invertor 500w 12v. Certificat de garantie si conformitate. Manual de utilizare.

Model: VOLT PRO SINUS E 50012

Sursa neintreruptibila de curent, Invertor pentru  transformarea  curentului  continuu (DC) în curent alternativ (AC)

Invertor unda pura. Sursa neintreruptibila de curent are urmatoarele functii: Incarca acumulatorul de la retea, In momentul in care se intrerupe curentul de la retea in mai putin de 0.05 milisecunde invertorul transforma curentul din acumulator 12v in 220V. Invertorul nu stocheaza curent este obligatoriu sa aveti un acumulator. 

Sursa neintreruptibila de curent  este un dispozitiv care poate fi folosit  la retele de calculatoare, sisteme de supraveghere video, servere , centrale termice  sau orice fel de aprate care necesita in permanenta o sursa de curent. În cazul pierderii  tensiunii de alimentare 220 V, aparatul comuta în modul invertor  permitandu - va sa continuati  functionarea neintrerupta a sistemului si  previne  pierderea de date iremediabila.

Intr-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristicile unui Invertor cu unda sinusoidala pura, comutator in caz de avarie UPS, stabilizator de tensiune si  incarcator de baterie. Ecranul  color va permite sa monitorizati parametrii cei mai importanti ai sistemului. Caracteristica care distinge sursele neinreruptibile de tensiune de ivertoarele obisnuite este forma unei de iesire a tensiunii. Sursa va furnizeaza curent indentic cu cel de la retea (unda pura).