Termeni și condiții

Site-ul www.invertoare12-24.ro este proprietatea SC FEROTECH DISTRIBUTION SRL cu datele de înregistrare fiscala: RO26715785, J12/493/2010, Calea Baciului 45, Cluj-Napoca, Tel: 0746 025 994, E-mail: info@blupower.ro


Plasarea comenzii

1. Folosind magazinul efectuați o comanda on-line
a) selectați produsele dorite apăsând butonul "Adauga in cos";
b) vizualizați coșul pentru verificare apăsând butonul "Cos";
d) trimiteți comanda apăsând butonul "Trimite comanda" și completați datele de livrare


2. Direct
a) prin e-mail la info@blupower.ro
b) prin telefon la numărul 0746 025 994


Produsele semnalizare cu TVA 5% se adresează persoanelor fizice sau instituțiilor publice. Comanda va fi recalculată cu TVA 19% pentru persoane juridice care efectuează comanda produselor cu TVA redus. Conform legii nr. 39/2023 care modifică art. 291 alin. 3, noile modificări prevăd reducerea cotei TVA la 5% pentru următoarele livrări de bunuri și prestări de servicii:

p) livrarea și instalarea de panouri fotovoltaice, panouri solare termice, sisteme de încălzire cu emisii scăzute de înaltă eficiență care se încadrează în valorile de referință pentru emisiile de particule*, destinate locuințelor, inclusiv a kiturilor de instalare, a componentelor, respectiv a soluțiilor complete, după caz;

q) livrarea și instalarea de panouri fotovoltaice, panouri solare termice, sisteme de încălzire cu emisii scăzute de înaltă eficiență care se încadrează în valorile de referință pentru emisiile de particule*, inclusiv a kiturilor de instalare, a componentelor, respectiv a soluțiilor complete, după caz, destinate clădirilor administrației publice centrale sau locale, clădirilor entităților aflate în coordonarea/subordonarea acestora, cu excepția societăților comerciale.

În cel mai scurt timp de la primirea comenzii dumneavoastră veți fi contactat pentru stabilirea detaliilor referitoare la modul plată și livrarea produselor.


Modalități de plată

1. Ramburs prin curier rapid (numai pentru comenzi sub 5000 Lei)

Plata se va efectua în numerar la livrare către curier. Pentru comenzi peste suma de 5000 Lei vă rugăm să optați pentru plata cu card sau virament bancar.


2. Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opțiunii de plată "Online prin card bancar" veți fi redirecționat către pagina securizata a procesatorului de plăti unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!


3. Virament bancar

Efectuați viramentul bancar pe baza comenzii primite prin email, către FEROTECH DISTRIBUTION SRL în contul RO83BTRL06601202S81128XX, Banca Transilvania Cluj, specificați numărul comenzii primite pe email în câmpul detalii plata.Livrare

În condiții normale, termenul de livrare este de 24-72  ore lucrătoare de la confirmarea comenzii (telefonic, e-mail sau SMS). În anumite cazuri, durata de expediere a produselor care nu se afla pe stoc poate varia, în acest caz, un consultant va va comunica telefonic sau via  e-mail termenul estimativ de expediere a produselor comandate.
 

Costuri de livrare

Livarea produselor comandate de pe BLU SHOP este GRATUITĂ la orice comandă peste 500 RON si se efectuează prin servicii de curierat. Costul de transport este 25 RON la comenzile sub 500 RON.

Transportul este gratuit în locațiile în care serviciul de curier nu percepe taxă pentru kilometri suplimentari. Livrarea produselor achiziționate se face prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastră in momentul confirmării comenzii. Documentele aferente produselor achiziționate (factura, certificat de garanție, etc) sunt livrate de împreună cu produsele comandate. In funcție de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate. In cazul în care comandați simultan mai multe produse este posibil sa primiți cate un colet separat pentru fiecare produs având costurile de transport diferite.


Termene de livrare și stocuri
În general, produsele vândute de site-ul nostru au afișate informații de stoc în timp real precum și timpul estimat de sosire la destinație pentru fiecare localitate din România. În anumite situații este posibil ca informația de stoc sa fie în curs de actualizare și atunci veți fi informat asupra acestui aspect în momentul confirmării comenzii.


Garanție și service
Pentru fiecare produs care beneficiază de garanție, veți primi la livrare un certificat de garanție cu toate detaliile centrului de service care asigura reparațiile pe durata termenului de garanție.
Pentru o parte dintre produsele comercializate de noi garanția este asigurata direct de către centrul de service autorizat al producătorului, după caz.


Retur

Magazinul nostru are obligația legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare dar poate oferi și alte facilitați cum ar fi transportul si/sau preluarea acestora de la dumneavoastră.

Înainte de expediția returului produselor în termenul de 14 zile de la data achiziției, vă rugăm să ne informați prin email la adresa: info@blupower.ro
ExtraRetur (pâna la 45 de zile), Service Pick-Up & Return sau Livrarea gratuita sunt servicii specifice doar anumitor produse marcate special în acest sens ori produse pentru care dumneavoastră ați achiziționat în mod expres aceste servicii.


Sugestii sau reclamații

Pentru a rezolva eficient și rapid cererea dumneavoastră vă rugăm să specificați toate detaliile relevante – de exemplu: numărul și data comenzii, numărul facturii, nume, model și cod produs, data expediție colet, etc. Vă rugam sa ne transmiteți informații legate de problema pe care ați întâmpinat-o folosind unul dintre următoarele canale de comunicare: trimițănd un e-mail la info@blupower.ro sau telefonic: 0746 025 994.


Confidențialitatea datelor personale


Informațiile furnizate de dumneavoastră către acest magazin sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (pentru efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Informațiile cumpărătorului sunt necesare pentru confirmare a comenzilor, facturare, livrare produse comandate.


Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.invertoare12-24.ro reprezinta acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din prezenta pagină.